La visita del conseller Miquel Sàmper a Granollers. Foto: Twitter (@miquel_samper)

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, va admetre durant la seva visita a Granollers la setmana passada que el Parc de Bombers de la ciutat necessita que s’acabin les obres “de manera ràpida i urgent”. Sàmper es va comprometre a traslladar al Govern la necessitat de condicionar el Parc amb les actuacions d’urgència que resolguin els problemes més greus, com són les goteres quan plou.

Ara bé, també va informar que la reforma completa del Parc (que està aturada des del mes de juny) no es reprendrà fins a l’any vinent, quan hi hagi nou Govern després de les eleccions del 14 de febrer. “Ho deixarem tot preparat perquè la legislatura que ve pugui acabar les obres i perquè Granollers aconsegueixi tenir el Parc de Bombers que necessita”, va declarar Sàmper.

Fa un mes Línia Vallès explicava que una segona empresa havia renunciat a acabar les obres d’ampliació del Parc de Bombers de Granollers. La promotora a qui la Generalitat havia fet la cessió de la continuïtat de les obres, després de la renúncia de la primera companyia (Grup Soler, que va guanyar la licitació en primera instància), també rebutjava el projecte per manca de pressupost.

És per això que els treballadors lamenten que les obres segueixen inacabades i que han de conviure en un espai que no està en plenes condicions. De fet, han denunciat en diverses ocasions que l’equipament es troba en “risc imminent” a causa de la precarietat i fins i tot la UGT ha portat aquest cas a Inspecció de Treball.