El bloc de pisos és al carrer la Teixidora. Foto: Línia Vallès

La primera reunió entre les famílies afectades per la pujada del preu del lloguer del bloc de pisos del carrer de la Teixidora i Medasil, l’empresa que gestiona aquests habitatges, no ha convençut els veïns. “Ens van oferir aplicar un 40% de descompte en el preu del lloguer ja incrementat”, concreta Àngel Ponce, representant del grup de veïns, a Línia Vallès.

Aquesta proposta va sorgir durant la trobada que van fer les dues parts dimecres a la tarda. “No ens van deixar exposar la nostra situació ni posar sobre la taula el que nosaltres pensem que seria una bona oferta, es van limitar a anunciar la seva proposta i ens va dir que seria l’última que ens farien”, explica Ponce.

En aquest sentit, el representant del grup de veïns afectats comenta que des de Medasil van apuntar que farien una oferta a cada família però que totes es basarien en aquest descompte del 40%. “Ens sembla insuficient, però quan ens arribin les propostes individuals, les analitzarem bé i decidirem si continuem les nostres accions reivindicatives”.

Cal recordar que l’inici d’aquest conflicte es remunta al moment en què es va comunicar a les famílies del bloc de pisos, ubicat al carrer de la Teixidora del barri de Can Filuà, que s’aplicarien augments des del 60 fins al 98% en el preu del lloguer d’aquests habitatges de protecció oficial.