Policia Local de Parets. Foto: Ajuntament de Parets

Una setmana carregada de feina. D’aquesta manera es podrien definir els darrers dies de treball de la Policia Local de Parets.

En total, els agents del cos municipal han detingut des de dilluns, quatre persones per presumptes delictes de robatori. Tres de les intervencions s’han produït aquest dimecres quan els agents han detingut un grup d’individus per un delicte de robatori d’habitatges en grau de temptativa. Els policies han rebut l’avís d’una veïna d’un bloc de pisos del carrer de Víctor Català alertant que havia vist dos homes dins del bloc. Una patrulla s’hi ha desplaçat i ha sorprès dos individus intentant entrar als habitatges. Els agents n’han trobat  un tercer que vigilava la zona a l’exterior.

El quart detingut es va efectuar la matinada de dilluns quan els policies locals van acusar un home per un robatori en una botiga de l’Avinguda Catalunya. “Els veïns de la zona van alertar als agents que van actuar ràpidament i van poder sorprendre l’individu dins de la botiga”, han explicat des de l’Ajuntament de Parets.