La C-17, inundada per la pluja. Foto: Twitter (@SamuelFerrando)

Dissabte no només va ser una jornada passada per aigua a Mollet, sinó que moltes vies i zones van patir afectacions a causa dels aiguats, principalment al matí. Prova d’aquesta incidència a la ciutat vallesana és que va ser el segon municipi català des d’on es van fer més trucades a Protecció Civil demanant ajuda. De fet, es van registrar un total de 35 trucades de les 68 a tot el Vallès Oriental.

Possiblement l’afectació més greu de la jornada va ser el tall de la carretera C-17, on l’aigua va inundar completament un tram de la via. Els túnels a l’alçada de l’estació Mollet-Sant Fost van quedar anegats, fet que va obligar a taller el trànsit en ambdues direccions i tallar la circulació.

Això va provocar que la majoria de vehicles es desviessin cap a l’interior de la ciutat, fet que va generar un trànsit inusual dins de la vila. La contundència dels aiguats, però, es va difuminar cap a la tarda, quan ja es va poder restablir la marxa en els dos sentits. D’altra banda, també es va haver de tallar durant una estona un carril de l’autopista AP-7 en direcció Girona a causa de la tromba d’aigua.