Els membres de la PAH van ocupar el vestíbul. Foto: Twitter (@CUPGranollers)

Una cinquantena de membres de la PAH de Granollers va ocupar dimarts el vestíbul de l’Ajuntament per exigir una solució d’habitatge per a Youssef i la seva família. Segons la plataforma, es tracta “d’un cas de desnonament il·legal” perquè no es va anunciar la data en la qual es procediria a desallotjar la família.

La protesta va començar dimarts a la Porxada però va acabar amb l’ocupació de l’Ajuntament. Una mesura que els membres de la PAH van prendre amb l’objectiu que els rebés l’alcalde de la ciutat, Josep Mayoral. Finalment, van aconseguir reunir-se amb l’alcalde i diferents regidors i, segons va apuntar una de les portaveus de la plataforma, Conchi Caruda, a Línia Vallès, la valoració de la trobada va ser positiva. “Es van comprometre a ajudar econòmicament Youssef, el qual va patir un desnonament la setmana passada i ara està pagant un hotel a l’espera que la Generalitat li entregui un pis de lloguer social que ja té concedit”, concreta Caruda.

La membre de la PAH comenta que el desnonament d’aquesta família, formada per una parella i dos menors, és el primer a la ciutat que no té una data fixada pel jutjat i, per aquest motiu, la PAH vol presentar una denúncia.

En aquest sentit, la plataforma comptaria amb el suport del consistori, ja que l’alcalde es va comprometre a estudiar el cas durant la trobada de dimarts.