Benestar Social ha advertit al centre que havia de tancar. Foto: Google Maps

Benestar Social de la Generalitat ha informat recentment a la residència Bell Indret de Lliçà d’Amunt que haurà de tancar en els pròxims dies. En una conversa de Línia Vallès amb un dels treballadors del centre s’ha confirmat la notícia, malgrat que ahir encara estava en ple funcionament, atenent la gent gran que utilitza els seus serveis. Segons l’empleat, encara no se sap la data exacta de tancament definitiu ni tampoc el motiu concret.

Des de Revista del Vallès, però, han informat que es tractaria d’un suposat incompliment de la normativa de sanitat per part del centre d’atenció per a ancians. Segons expliquen, Benestar Social va advertir la setmana passada als familiars dels ancians que viuen a la residència que el tancament era imminent i immediat.

Segons el mitjà, la manca de temps per reaccionar i el fet que va ser la Generalitat qui va informar en primera instància als afectats hauria despertat la indignació entre els usuaris contra els responsables de Bell Indret. De fet, des de les xarxes socials han aparegut veus crítiques amb el tracte del centre als avis i els empleats.

El centre actualment acull uns quaranta ancians que hauran de buscar alternatives de forma inesperada.