Una de les activitats de l’última Festa Major de Canovelles. Foto: Ajuntament

Canovelles va presentar aquesta setmana el seu programa de Festa Major. Els veïns i veïnes podran escollir entre més d’una setantena d’activitats del 20 al 23 de juliol.

El grup Eina serà l’encarregat de donar el tret de sortida amb el pregó a l’Auditori Can Carrencà, divendres 20 de juliol a les vuit del vespre. Després d’escoltar les paraules d’aquest col·lectiu local que enguany celebra el seu 25è aniversari, començarà el correfoc infantil, que farà un recorregut pel poble de la mà de la Colla de Diables. La nit clourà al Parc de la Pau amb l’actuació de diferents grups de rock com Sumbats els Marinos o La Bèstia.

La jornada de dissabte 21 de juliol arrencarà amb activitats per a tots els públics com una cercavila motera, la instal·lació d’inflables d’aigua, una trobada bastonera o una cucanya. A la tarda, el ball i la música seran els protagonistes amb la celebració d’un festival multicultural i el ball de la gent gran.

La Festa Major continuarà diumenge 22 de juliol amb un matí ple de tornejos i concursos de diferents temàtiques com la pintura, els videojocs o els escacs. Els veïns també podran gaudir d’altres propostes com un berenar popular, la trobada de puntaires o el ball de nit amb l’orquestra Marinada.

L’últim dia de festa arribarà dilluns 23 de juliol amb activitats com jocs infantils, havaneres o el tradicional castell de focs.