Anàlisi de proves PCR per detectar la presència de coronavirus. Foto: ACN

Sembla que la Covid-19 ha tornat a truncar la tranquil·litat que es respirava a Mollet des de fa uns mesos.

Aquest dimecres l’Hospital molletà comunicava que hi havia hagut un petit repunt d’ingressats per coronavirus respecte de la setmana passada. Actualment hi ha 9 malalts, xifra que suposa un lleu increment respecte als 7 pacients d’ara fa una setmana. És per això que des del centre hospitalari han recordat als molletans que “és molt important en aquests moments seguir les mesures de prevenció determinades pel Departament de Salut”.

Segons les dades de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, Mollet del Vallès suma 1.006 contagis de Covid-19 des de l’inici de la pandèmia. Això significa que un 1,96% de la ciutadania s’ha infectat. L’Ajuntament molletà ha volgut aclarir que durant el darrer mes i mig s’han augmentat les proves PCR realitzades als molletans i que aquest és un dels motius de l’augment de casos positius registrats.

Ara que comença el curs escolar i els veïns tornen de les vacances, el batlle molletà, Josep Monràs, ha fet arribar un missatge de consciència als ciutadans: “Les dades són moderadament bones però hem de mantenir la prudència. Si ens relaxem podríem col·lapsar el sistema sanitari, principalment els Centres d’Atenció Primària (CAP) i l’Hospital”, adverteix.