Per a alguns, la cal·listènia és l’umami en el món dels esports perquè permet exercitar tots els músculs i lligaments i alhora es pot practicar a l’exterior.

Els paretans també s’han quedat enamorats d’aquesta disciplina. És per això que, aquest diumenge, l’Ajuntament del municipi inaugurarà un parc preparat per practicar cal·listènia.

Es tracta d’una superfície de 126 metres quadrats amb un complex monkey bar, paret sueca i barres de dominades -de flexions triples, dobles i paral·leles altes i baixes-. El nou parc està situat al Complex Esportiu del Tenes, entre les pistes d’atletisme i el bar.

Durant la inauguració del parc es farà una exhibició d’street workout per part d’un grup de paretans, que mostraran quines activitats es podran desenvolupar en aquest nou espai. L’alcalde i regidor d’Esports, Jordi Seguer, considera que “és un parc molt complet que respon a una de les peticions del jovent paretà que des de feia força temps s’havia de desplaçar a altres municipis per practicat cal·listènia”.