Pati del centre educatiu infantil. Foto: Escola Bressol La Cabana

Un brot de Covid-19 ha fet saltar les alarmes de l’escola bressol privada La Cabana, que va haver de tancar dilluns 19 d’abril després de detectar-se 5 positius al centre. Segons les dades del Departament d’Educació, en els darrers 15 dies hi ha hagut 15 casos, dels quals 11 han estat d’alumnes i 4 de docents.

Després de 10 dies tancada, l’escola bressol va reobrir dilluns, només amb el personal docent. Una primera jornada en la qual tots els treballadors es van fer proves PCR, pagades pel servei de vigilància epidemiològica, amb l’objectiu de garantir un retorn segur al centre. Davant la negativa dels tests i la reincorporació de l’alumnat dimecres, la directora de l’escola bressol, Mireia Bataller, ha remarcat la ràpida actuació del centre al·legant que “és una Covid invisible i silenciosa que costa molt de detectar, perquè tots els nens contagiats, excepte un, han passat el virus sense símptomes”.

UNA EVOLUCIÓ NEGATIVA
Els casos de Covid-19 a Granollers tornen a pujar i el risc de rebrot arriba als 401 punts, amb 736 casos confirmats a finals de la setmana passada. De la mateixa manera, des de l’Ajuntament de Mollet s’ha expressat una preocupació evident en doblar-se l’índex de rebrot, situat en 651. Dilluns hi havia registrats 118 positius. Dades preocupants que es contraposen a les de principis de la darrera setmana, quan es registrava una única mort per Covid-19 al Vallès.