Hi va haver pancartes de suport a Turull. Foto: Twitter (@JordiSeguer)

Parets va recordar dimarts la figura de l’exconseller Jordi Turull en el segon aniversari de l’1 d’octubre. La plaça de la Vila va ser el punt central des d’on es va reivindicar la votació de fa dos anys. Representants del govern municipal, amb l’alcalde Jordi Seguer al capdavant, entitats i veïns es van aplegar davant de l’Ajuntament per recordar la importància de la jornada.

Durant els discursos, es va incidir especialment en la situació dels presos polítics i el que estan passant les famílies dels represaliats. En aquest sentit, hi va haver moltes pancartes i crits a favor de Turull i donant suport als més propers.

Per la seva part, Turull també va recordar la jornada des de la presó a través de les xarxes socials. “Tot el reconeixement a tantes i tantes persones que en un admirable exercici pacífic de dignitat democràtica van fer possible el referèndum de l’1 d’octubre”, va publicar el paretà. També va enviar un missatge d’ànim al moviment independentista assegurant que “persistim! Seguim compromesos pacíficament i democràticament per assolir la independència de Catalunya!”.

TURULL, AL 10-N
D’altra banda, aquesta setmana s’ha conegut que Turull formarà part de la llista electoral de Junts per Catalunya a les pròximes eleccions generals del 10 de novembre. Jordi Sánchez, Josep Rull i Joaquim Forn, també en presó preventiva i a l’espera de la sentència que arribarà breument, acompanyaran el paretà en els comicis per al Congrés dels Diputats.