Jordi Seguer votant en les eleccions municipals del 26-M. Foto: ERC Parets

El 26-M va deixar Parets amb la possibilitat d’un govern alternatiu al del PSC de Francesc Juzgado. Amb Jordi Seguer, cap de llista d’Ara Parets ERC, liderant les negociacions, la possibilitat d’un pacte per desbancar Juzgado està viva. El candidat republicà necessitaria el suport de Junts per Parets i Sumem Esquerres a Parets, amb els quals sumaria els 9 regidors necessaris per obtenir la majoria absoluta i ser alcalde.

Seguer ha parlat amb Línia Vallès i ha explicat que “encara no hi ha res tancat, però amb Junts per Parets les negociacions estan molt avançades”. Sobre Sumem, la peça que faltaria, Seguer diu que “cal desencallar l’acord amb ells”. “Sumem és qui té la clau: acabaran decidint si volen el canvi”, afegeix. La idea del republicà és un govern amb regidors de les tres formacions.

SUMEM ESPERA
Des de Sumem Esquerres a Parets encara no han decidit si permetran governar a Juzgado o buscaran el canvi amb Seguer. Casandra García, la seva cap de llista, diu a Línia Vallès que estan “parlant amb tothom” i que van “dia a dia i encara no hi ha res tancat”. En tot cas, el més probable és que les negociacions s’allarguin fins al 15 de juny, data en què es constitueixen els ajuntaments.