Imatge d’arxiu de les instal·lacions de la Protectora de Parets. Foto: Línia Vallès

La Protectora d’Animals de Parets ha rebut aquest dimarts un xec valorat en 600 euros com a premi per ser l’entitat guanyadora de la tercera edició del concurs Impulsa Parets.

Sumem Esquerres a Parets està darrere d’aquesta iniciativa anual que vol posar en relleu la tasca solidària i benèfica de diferents entitats i associacions del poble i, a més, donar una empenta econòmica al seu treball amb el lliurament d’un xec valorat en 600 euros.

En aquesta tercera edició, la majoria dels vots han estat per a la Protectora d’Animals de Parets, la qual utilitzarà el premi econòmic per construir diferents cases per a les colònies de gats que viuen al carrer. L’objectiu és cobrir les necessitats mínimes d’aquests animals que viuen desatesos a diferents carrers del poble.

L’entrega del premi s’ha fet aquest dimarts a les instal·lacions de l’entitat guardonada, ubicada al carrer la Sínia del polígon Llevant de Parets.

FESTA SOLIDÀRIA
D’altra banda, la Protectora d’Animals celebrarà demà la primera edició de la Festa Animal Party. L’esdeveniment, que té una finalitat solidària, s’ubicarà al Casal de Can Butjosa a partir de les deu de la nit i comptarà amb amenització musical a càrrec del DJ Enric B.

Segons fonts de la Protectora d’Animals, l’objectiu principal d’aquest acte és recaptar fons per cobrir les despeses de les cures i les necessitats que presenten els animals que arriben a aquest centre.