El nou candidat de Cs Mollet, Iván Garrido. Foto: Twitter (@IvanGarridoCs)

Ciutadans Mollet va anunciar dilluns que una nova cara substituirà Francisco Muñoz com a candidat del partit en les pròximes eleccions municipals. Es tracta d’Iván Garrigo, un jove advocat de 28 anys que està vinculat al partit taronja des del 2014.

Segons Manuel Losada, coordinador de Cs al Vallès Oriental i Osona, el nou candidat “és una aposta segura perquè durant els últims anys ha demostrat preparació, vàlua i compromís amb el nostre projecte”.

Per la seva part, Garrido va assegurar que afronta aquest nou repte “amb molta il·lusió”. “Agraeixo el suport dels militants i del comitè territorial per liderar aquesta nova etapa de Ciutadans a Mollet”, va afegir. Sobre les pròximes eleccions municipals, el nou candidat de la formació taronja a la ciutat, es va mostrar així de contundent: “Sortim a guanyar, ja ho vam fer el 21-D i ho tornarem a fer”.

Aquest relleu en la candidatura del partit arriba una setmana després que sortissin a la llum unes gravacions on suposadament es podien escoltar unes declaracions ofensives i masclistes de Francisco Muñoz sobre Inés Arrimades i Xavier García Albiol, que s’haurien enregistrat fa un any en una reunió interna de la formació. A més, Muñoz es va veure involucrat en una altra polèmica recentment, quan els germans Cisneros van abandonar el partit per suposades desavinences amb ell.