El radar de la C-17 va enxampar l’home a gran velocitat. Foto: Google Maps

Els Mossos d’Esquadra han denunciat recentment un home de 59 anys com a presumpte autor d’un delicte de falsificació documental per fer-se passar per una altra persona amb l’objectiu de no pagar multes de trànsit. L’acusat és un empresari que va ser enxampat pel radar a la C-17 a Parets mentre circulava a gran velocitat en un Mercedes. L’empresari es va identificar com un altre home que va morir el 2016, fet que desconeixia el presumpte autor del delicte.

En total se li van obrir 10 expedients a nom del difunt, però la relació entre els dos no es va descobrir fins més endavant. La investigació dels Mossos va descobrir que la persona multada i difunta havia estat client d’una de les empreses del denunciat i que l’any 2015 havia fet una sèrie d’impagaments. Aquests fets van acabar amb una denúncia al jutjat i un alçament de béns contra el deutor que mai va liquidar, ja que es trobava en lloc desconegut.

TRES DETINGUTS IN FRAGANTI
D’altra banda, la Policia Local va detenir divendres tres individus que van intentar irrompre a la cabina d’un camió en el polígon de Can Volart. Un camioner pròxim a la zona va alertar els agents, que van arribar a l’indret aconseguint atrapar en mig de l’acte els detinguts.