“Demanem unes disculpes públiques pel tracte rebut”, ha exigit el portaveu d’Ara Mollet ERC-MES, Oriol López, durant la roda de premsa postsentència d’aquest dimarts.

Tant ell com l’expresident de la secció d’ERC a Mollet, Albert Biescas, han estat absolts d’un presumpte delicte d’injúries i calúmnies contra l’alcalde Josep Monràs (PSC). En aquest sentit, López ha volgut remarcar que la sentència reconeix, “i molt clarament”, el dret que té l’oposició política de fer la seva feina i “de criticar allò que creguem convenient”. Dit això, ha reclamat que s’expliqui “com està la cassació dels danys i perjudicis que ha demanat Eurocat” pel cas de la Vinyota i que es trobi una solució per al conflicte amb la comunitat musulmana Al Huda pel seu nou local.

Per la seva banda, des del PSC molletà han manifestat que acaten la sentència però que no la comparteixen. “Creiem que cal una profunda reflexió en el si d’ERC Mollet perquè la seva forma de fer política despectiva, persecutòria i des de l’odi no porta enlloc”, argumenten.