L’operatiu, dimecres de la setmana passada. Foto: Aj. de Montmeló

La intervenció dels Bombers de la Generalitat va ser necessària dimecres de la setmana passada al Besòs per rescatar tres infants que van quedar atrapats al mig del riu.

El cos va rebre una trucada de la Policia Local cap a quarts de sis de la tarda, advertint que els nens, d’edats d’11 i 12 anys, havien quedat atrapats per una ràpida crescuda del cabal (provocada per les intenses pluges que van caure a la comarca els primers dies de la setmana passada) mentre intentaven anar d’una llera a l’altra.

Al cap de poca estona, els Bombers van arribar i van començar l’operatiu que, en paraules del consistori, va evitar “el que podia haver estat una desgràcia”. Segons fonts dels Bombers, els tres menors van sortir il·lesos de l’incident.

Dos dels memebres del cos, amb neoprè i lligats amb cordes, van accedir fins al punt del centre de la llera on van quedar atrapats i els van carregar a braços i els van acostar fins a la vora del riu. Prop d’una hora més tard, cap a quarts de set de la tarda, els Bombers havien aconseguit completar la seva intervenció.

Més tard, a través dels seus diferents perfils a les xarxes socials, el govern municipal va recordar als veïns que és perillós accedir a peu a les zones pròximes al riu, especialment en els dies en què hi ha pluges fortes, com les de la setmana passada.