Les dades d’evolució de la pandèmia sembla que han empitjorat, tant a Granollers com a la resta de la comarca. La bona notícia, però, és que els ingressos de positius per coronavirus als hospitals vallesans segueixen força estables.

En aquesta línia, des de l’Hospital granollerí han informat que, de moment, han notat poc l’augment de persones ingressades a causa de la Covid-19. Ara mateix, al centre tenen 37 pacients ingressats, només tres més respecte a la setmana passada. Per contra, des de l’Hospital de Granollers han lamentat la mort de tres veïns i alerten que han començat a notar un augment dels pacients que requereixen les cures intensives de l’UCI.

Paral·lelament, des de l’Hospital de Mollet celebren que aquesta setmana tenen només 17 pacients amb coronavirus, dos menys que fa set dies. Amb tot, des del centre han demanat per xarxes socials “prudència i prevenció durant les festes”, ja que ara mateix les notícies de l’Hospital són bones, però el risc de rebrot segueix amenaçant la ciutat.

Per últim, des de l’Hospital de Sant Celoni han comunicat que tenen 12 pacients amb Covid-19, un menys que la darrera setmana.