El risc de brot de coronavirus a la comarca segueix pujant sense aturador. A hores d’ara, el vermell predomina a gairebé tot el mapa vallesà. Mollet ja té un índex de risc de 882 punts (molt alt), pràcticament el mateix que Granollers (881, també molt alt).

A la capital del Baix Vallès, durant els últims set dies s’han diagnosticat amb PCR 135 nous contagiats, mentre que a la capital de la comarca encara més: 222.

La situació és complicada. És per això que l’Ajuntament de Mollet ja ha anunciat noves mesures per contenir l’expansió del virus, com ara el tancament d’espais municipals per a la gent gran, l’anul·lació de les activitats de pública concurrència al carrer i la intensificació de la desinfecció de certs espais. “O aturem els contactes socials o tindrem problemes greus de salut pública”, alerta l’alcalde molletà, Josep Monràs.

Sigui com sigui, per ara l’Hospital de Mollet segueix amb la mateixa situació d’estabilitat que va comunicar la setmana passada, amb 15 persones ingressades per coronavirus. No és el cas de l’Hospital de Granollers, però, on ja hi ha 50 positius ingressats, un terç més que fa set dies.