Els socialistes critiquen durament la manca d’inversions. Foto: PSC

Els pressupostos de la Generalitat recentment anunciats han arribat com una galleda d’aigua freda per al PSC a Mollet. Els socialistes van denunciar dimarts les mancances de les partides del Govern per a la ciutat. Per sobre de tot, destaquen tres grans temes en els quals la Generalitat no s’hauria interessat. D’una banda “no es preveu la construcció, que ha estat promesa i anunciada per la Generalitat, dels 100 pisos de protecció oficial al barri de Can Borrell”, assenyalen des del PSC. “Ens ajudarien a mitigar la manca d’habitatge que tenim al nostre municipi”, expliquen.

El segon tema que remarquen i que precisament el mateix alcalde Josep Monràs va reclamar setmanes enrere és la construcció d’una nova residència pública o la concertació de places públiques. “Malgrat la reivindicació reiterada des del govern municipal, la Generalitat destina zero euros a aquest tema que per a nosaltres és cabdal i necessari”, critiquen.

El finançament de l’Hospital de Mollet és el tercer cavall de batalla que els socialistes consideren sense resposta. De fet, expliquen que actualment el que s’hi destina “és del tot insuficient per retallar les llistes d’espera que acumula”.

D’altra banda, llisten altres punts com la instal·lació de pantalles acústiques a les carreteres de gran capacitat i portar aigua potable a Gallecs. Com a conclusió asseguren que els pressupostos “no reverteixen les retallades dels darrers anys i, sobretot, no són uns pressupostos socials”, i els sentencien dient que “no són bons per a Mollet, ni per a la comarca ni per a Catalunya”.