Imatge de l’indret on s’ubicava la caseta de la víctima. Foto: Ajuntament

El veí del poble acusat de cremar viu el seu sogre a la caseta on vivia entre Santa Perpètua i la Llagosta, i que estava en presó preventiva per un cas anterior de violència de gènere, continuarà entre reixes.

Segons informa l’ACN, la presó provisional pels maltractaments a la dona estava a punt d’expirar i l’home hauria pogut quedar en llibertat a l’espera de judici, però l’acusació ha demanat que se’l mantingui tancat, ara pel cas del sogre.

En aquest sentit, el jutge ha admès les proves de l’acusació per no deixar en llibertat l’home: unes cartes que l’acusat havia enviat des de la presó a la seva exparella, i filla de la víctima, amenaçant-la de mort. A més, també es va presentar un informe mèdic de la dona, la qual es va intentar suïcidar fa pocs dies.

Els fets es remunten a la nit del 12 de gener del 2018, quan l’acusat hauria calat foc a la caseta on vivia el seu sogre, en un camí rural entre Santa Perpètua i la Llagosta. Ho hauria fet després d’amenaçar la filla de l’home mort, que va decidir tallar la relació sentimental que mantenien des de feia un any per reiterats maltractaments. “Si no tornes amb mi, mataré tots els membres de la teva família, començant pel teu pare”, deia el missatge que li havia enviat la nit abans. I suposadament va fer realitat la seva amenaça i hauria cremat viu el seu sogre mentre aquest es trobava dins de la caseta on residia.