Imatge virtual del resultat final de les obres. Foto: Ajuntament

Compte enrere per estrenar el nou Parc del Sot d’en Barriques, una de les zones emblemàtiques del poble. L’Ajuntament, a través del butlletí Parets al dia, va anunciar que la festa d’inauguració se celebrarà el 17 de març a partir d’un quart de dotze del migdia.

Des del consistori van remarcar que el parc comptarà amb elements de joc adaptats per a infants amb dificultats físiques i zones diferenciades per edats. A més, es podrà gaudir d’un racó habilitat per fer pícnics, un bar, una graderia i un indret destinat a una aula oberta polivalent. Pel que fa al mobiliari urbà, s’estrenaran bancs lineals i cadires individuals i grupals.

La festa d’inauguració comptarà amb la participació i l’actuació de diferents entitats com l’Associació Art, Salut i Compàs, Diables Parets, Elite Dance, Colla de Ball de Gitanes de Parets o l’Associació Balls de Saló Parets, entre d’altres. El punt final de l’acte el marcarà un vermut popular a càrrec de la Comissió de Festes de Parets.

CRÍTIQUES D’ERC
Per la seva part, ERC va demanar al govern municipal que “compleixi amb la Llei Orgànica del Règim Electoral i no inauguri el nou Parc del Sot d’en Barriques el 17 de març”.

El portaveu del partit, Jordi Seguer, va opinar que l’alcalde hauria de celebrar l’acte després de les eleccions municipals del 26 de maig, “mentre ocupi el càrrec en funcions”. En aquest sentit, des d’ERC van apuntar que, si es fa l’acte el 17 de març, es podria confondre amb propaganda electoral.