L’acusat treballava a l’Escola Sant Gervasi. Foto: Google Maps

El monitor de música que treballava a l’Escola Sant Gervasi va acceptar dilluns una condemna de set anys i onze mesos de presó per un delicte de distribució de pornografia infantil i quatre de revelació de secrets per haver fotografiat les cames i l’entrecuix de les seves alumnes i la seva neboda. Tot i això, finalment no entrarà a presó perquè les dues parts implicades van arribar a un acord per evitar el seu ingrés a presó a canvi de seguir diversos requeriments.

Algunes de les obligacions que l’acusat haurà de complir són no residir a Mollet durant els pròxims cinc anys, no acostar-se a menys d’un quilòmetre de les víctimes, no treballar amb menors i participar en un programa psicològic. A més, haurà de pagar 8.000 euros a la família de cadascuna de les quatre menors afectades.

Durant el judici, l’autor del delicte va admetre que entre el 2013 i el 2015 va fotografiar les cames, els glutis i l’entrecuix de tres alumnes de l’escola on treballava com a monitor de música des de feia uns deu anys. Segons les investigacions, M.P.U. aprofitava les classes de piano amb les nenes en hores extraescolars per captar imatges d’elles i també de la seva neboda mentre jugava a la piscina en biquini. Després de fer les fotografies, l’acusat les compartia a internet dins d’una comunitat virtual dedicada als pedòfils que administrava ell mateix.