La mesura està relacionada amb el CEM El Turó. Foto: Ajuntament

El Jutjat Contenciós Administratiu número 4 de Barcelona ha desestimat el recurs presentat per Geafe contra la decisió de l’Ajuntament d’acabar amb el seu contracte de gestió i explotació del Complex Esportiu Municipal El Turó al·legant incompliment “molt greu” de les seves obligacions.

Aquesta mesura arriba després que l’empresa demanés, entre altres punts, l’anul·lació de la resolució del contracte i el pagament de diferents indemnitzacions per part de l’Ajuntament. Tot i això, el jutge ha sentenciat que Geafe va portar a terme incompliments reiterats de les seves obligacions, tal com va comunicar l’Ajuntament a través d’una quarantena de requeriments i de l’obertura de dos expedients sancionadors.

D’aquesta manera, s’han desestimat les indemnitzacions que va sol·licitar Geafe perquè, segons apunta la sentència, la causa de la finalització del contracte va ser l’incompliment de les seves obligacions.

S’OBRE LA SALA DE FITNESS
D’altra banda, el CEM El Turó ja ha estrenat la seva nova sala de fitness. Els usuaris i usuàries ja poden utilitzar les màquines renovades que s’han instal·lat en aquest espai de l’equipament.

Segons va afirmar el consistori, durant aquests dies el personal tècnic del CEM El Turó es dedicarà a guiar els abonats i abonades perquè facin un ús correcte de cada una de les noves màquines de la sala de fitness, entre les quals destaquen les cintes de córrer o les bicicletes estàtiques. Aquesta actuació ha comptat amb un pressupost de més de 95.000 euros.