A l’Hospital de Granollers hi ha dos ingressats per Covid-19. Foto: Arxiu

Després que haguessin passat dies sense cap pacient ingressat, la setmana passada Línia Vallès informava que els hospitals de referència de la comarca tornaven a notificar la presència d’ingressats positius per coronavirus a les seves habitacions.

Encara que es tracta d’un petit repunt de casos i d’una situació que el personal sanitari pot atendre sense dificultats, hi ha metges com Mario Serrano, pneumòleg de l’Hospital de Mollet, que recorden activament per xarxes socials que “la Covid-19, per desgràcia, segueix al nostre dia a dia i no ho hem d’oblidar”. És per això que aquests sanitaris encoratgen la població a respectar les normes sanitàries per evitar al màxim els nous contagis.

Ara mateix, a l’Hospital de Granollers la tendència d’ingressos de casos positius es manté a la baixa i des del centre sanitari informaven, aquest dimecres, que només tenen dues persones ingressades per coronavirus i que cap d’elles ha passat per la Unitat de Cures Intensives (UCI).

D’altra banda, a la Fundació Sanitària Mollet segueixen amb els dos mateixos ingressats que la setmana passada i el nou comunicat de l’Hospital de Sant Celoni posa en evidència que el suau repunt també els ha afectat, amb dos malalts per coronavirus.