La Policia Local va detenir els dos individus. Foto: Twitter (@policiaSPM)

La Policia Local va detenir la mitjanit de diumenge a dilluns dos individus per presumptament abusar sexualment de cinc noies menors durant la Festa Major. Els detinguts haurien fet petons i tocaments a les joves en contra de la seva voluntat durant els Deskoncerts, emmarcats en la festivitat perpetuenca al parc de la Ribera.

Segons fonts policials, les víctimes van acudir immediatament al punt lila habilitat durant les festes i destinat a prevenir els comportaments sexistes. A continuació, els agents que estaven a la zona van poder detenir els individus, que dimarts van passar a disposició judicial.

MÉS INCIDENTS A LA FESTA
Durant la Festa Major altres dones han patit altres situacions similars. La mateixa nit, un jove va intentar fer tocaments de forma continuada a una altra noia, tot i que en aquest cas l’afectada no ho va denunciar. D’altra banda, dos homes van molestar verbalment diverses dones, tot i que la situació no va anar a més gràcies a la intervenció dels membres del punt lila i els agents de la Policia Local.

Enguany més de 500 persones s’han apropat als punts lila establerts durant la festa per tercer any consecutiu. Des del consistori, la regidora d’Igualtat, Sandra Gómez, ha expressat que “malauradament” aquest any s’ha hagut d’activar el protocol contra agressions sexistes. Tanmateix, Gómez assegura que les mesures “han funcionat” i s’ha pogut actuar contra els agressors.