Els agents van haver de fer servir la pistola taser. Foto: Mossos

Els Mossos d’Esquadra van haver d’intervenir, durant la matinada de dijous a divendres passat, per reduir un home que portava una destral a la mà i que es mostrava clarament alterat.

Segons han publicat diversos mitjans, el detingut va enfrontar-se de forma inicial amb els agents de la Policia Local que el van trobar amb la destral, de manera que els agents, després de rebre amenaces, van demanar reforços a una patrulla dels Mossos d’Esquadra.

A més, segons ha publicat el diari digital ElCaso.cat, l’home no va arribar a amenaçar ningú perquè a les quatre de la matinada, l’hora quan el van trobar, no hi havia ningú al carrer, tot i que alguns veïns sí que es van adonar del que passava.

Quan els Mossos van arribar van trobar l’home en la mateixa actitud i li van demanar que es calmés, cosa que no va passar. Aleshores, els agents van haver de fer servir la pistola taser per reduir-lo i immobilitzar-lo, de manera que el van poder detenir i acusar-lo d’un presumpte delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat i també d’amenaces.