Els Mossos van detenir el jove la setmana passada. Foto: Arxiu

Els Mossos d’Esquadra van detenir la setmana passada un veí de Montornès per delictes contra la llibertat sexual i pornografia infantil. Segons han publicat diversos mitjans, el jove es feia passar per altres persones per aconseguir imatges de menors de La Roca i Les Franqueses.

El detingut contactava amb les menors a través de plataformes de xarxes socials i les extorsionava per aconseguir fotografies. En total, l’acusat hauria arribat a involucrar tretze menors.

COL·LABORACIÓ VITAL
La detenció de l’individu va arribar després d’una llarga investigació dels Mossos d’Esquadra. Una de les claus de la detenció va ser la col·laboració d’una de les mares de les menors amb el cos policial, que va estar involucrada des del principi de la investigació.

Els Mossos no han volgut donar més detalls de la investigació perquè en el cas han estat involucrats menors d’edat, víctimes dels actes del detingut. Tot i això, han confirmat els fets a Línia Vallès i han afegit que el jove ja ha passat a disposició judicial per determinar si entra a presó.