El jutjat ha legitimat els actes per arribar al preacord. Foto: Ajuntament

El jutjat social número 1 de Granollers ha desestimat recentment la demanda interposada per CCOO contra l’Ajuntament en la qual es demanava que el preacord sobre les condicions laborals dels treballadors del consistori es declarés nul.

Concretament, la demanda anava dirigida tant a la institució municipal com a dos representants d’UGT i dos del mateix sindicat CCOO que van acordar les condicions. A més, també es demanava que s’anul·lés el referèndum celebrat el 19 d’octubre de 2018 en el qual personal laboral i funcionaris van validar el preacord.

D’aquesta forma, el jutjat legitima els actes que es van celebrar per arribar al preacord, ja que, segons els magistrats, es va fer amb la participació del mateix sindicat CCOO a través dels dos representants esmentats de forma legítima.

En un comunicat de l’Ajuntament, s’explica que la sentència afirma que existia “una voluntat real negociadora” i que “en cap moment s’ha menyscabat l’actuació negociadora del sindicat demandant perquè va ser part signant de l’acord”.