L’Ajuntament ha decretat la inhabitabilitat dels domicilis. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament va decretar la inhabitabilitat de dos domicilis al carrer de la Llibertat pel perill potencial d’incendi per connexions irregulars a les xarxes de subministrament. L’acció va anar acompanyada de l’evacuació d’una escala d’habitatges de Montornès Nord dimarts. L’operació, coordinada pels Mossos d’Esquadra i la Policia Local, va resultar en el desallotjament de deu habitatges i dos locals del carrer de la Llibertat. Un cop els tècnics van assegurar l’habitabilitat de la resta d’immobles, els seus inquilins van poder retornar.

Les comprovacions tècniques de l’edifici van confirmar que hi havia una situació de risc per connexions irregulars al subministrament de dos habitatges.

A més, un dels pisos comptava amb instal·lacions de gran potència per al cultiu de plantes de marihuana, generant una situació perillosa i insalubre. Es van intervenir un centenar de plantes en l’actuació policial. Les entitats bancàries propietàries dels immobles hauran de fer-se càrrec de la seva adequació. Segons l’Ajuntament, aquesta és la tercera actuació de característiques similars a Montornès en els darrers mesos.