Els fets van tenir lloc a l’estació de Mollet-Santa Rosa. Foto: Arxiu

La Fiscalia ha demanat sis anys de presó per al jove paretà acusat de mossegar i arrencar un tros d’orella a un revisor de Renfe. El judici es va celebrar dimecres, i allà el fiscal va exposar l’acusació segons els fets que van passar el passat 22 d’agost de 2015. La versió de la Fiscalia és que el jove va entrar en un tren direcció Hospitalet a l’estació de Parets sense bitllet. El revisor el va enxampar i llavors va començar una discussió que es va anar agreujant. Ambdós van baixar a l’estació de Mollet-Santa Rosa, on la disputa va arribar a tal punt que els protagonistes van començar a forcejar.

En aquell moment, segons el fiscal, el paretà va mossegar l’orella esquerra del revisor i va arrencar-li el lòbul i part del cartílag. Després va fugir, tot i que els Mossos d’Esquadra el van identificar i el van detenir una setmana després de l’atac. La Fiscalia assegura que l’autor va actuar “amb total menyspreu al principi d’autoritat” i que ha de pagar una indemnització que supera els 56.000 euros a la víctima.

RENFE VOL INDEMNITZACIÓ
A causa de l’agressió, el revisor va estar gairebé dos anys sense poder treballar i va haver d’operar-se en diverses ocasions, deixant-lo amb deformacions facials i una pèrdua considerable de l’audició.

A banda de l’acusació particular, Renfe també s’ha sumat a la reclamació pel temps de baixa del treballador. Concretament, la companyia ferroviària demana una indemnització que ronda els 12.300 euros.