L’Escola Lluís Piquer de Parets. Foto: Aj. de Parets

Qui és el responsable que la consecució del projecte de l’Institut Escola de Parets estigui avançant a passes agegantades el darrer mes? És mèrit de l’antic govern format per ERC i Sumem Esquerres? Ha estat el nou executiu sorgit de la moció de censura a Jordi Seguer i que està format pel PSC i Sumem el que ho està aconseguint? La resposta depèn de la persona a la qual es pregunti.

Sigui com sigui, el cert és que, segons ha anunciat aquest dimecres el consistori, “el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya s’ha compromès amb l’Ajuntament de Parets a signar el conveni per construir l’Institut Escola abans de l’estiu”. El compromís neix després d’una reunió que ambdues parts van mantenir ahir. “Els responsables del Departament van explicar que els tràmits per impulsar l’Institut Escola segueixen el seu curs”, han afegit des del govern paretà.

Si bé és cert que Casandra Garcia va explicar que un dels motius per tirar endavant la moció de censura era una suposada inactivitat d’ERC pel que fa a l’Institut Escola, el mateix govern del qual és vicealcaldessa reconeix que “fa uns mesos el consistori va crear la Comissió del projecte de l’Institut Escola, que agrupa els equips directius i la regidora d’Educació i els responsables d’Urbanisme i Educació de l’Ajuntament”.