Concentració contra l’acomiadament de la Isabel. Foto: CGT

La Isabel treballava per Ramcon, l’empresa que s’encarrega de la neteja dels equipaments municipals de Mollet. Enmig del confinament, la televisió Vallès Visió li va fer una entrevista per conèixer com les treballadores de la neteja feien les tasques de desinfecció en profunditat a la ciutat. En aquells moments, la Isabel estava netejant l’escola Sant Vicenç (Mollet). Després de sortir per la televisió local, va ser acomiadada de l’empresa.

Ara, la CGT del Vallès Oriental ha anunciat que no pararà de mobilitzar-se fins a aconseguir “la readmissió de la Isabel de forma immediata” i que utilitzarà tots els mitjans sindicals al seu abast per aconseguir-ho. És per això que el passat dijous 18 de juny, més d’un centenar de persones es van concentrar davant de l’Ajuntament de Mollet per reclamar a l’empresa que li retorni la feina i van acusar el govern molletà de “complicitat” envers el seu acomiadament, una acusació que l’equip de Josep Monràs ja ha negat públicament.

Segons la CGT, Ramcon va fer un acomiadament disciplinari a la Isabel al·legant que havia “danyat” la imatge de l’empresa i la del consistori quan va fer una entrevista dins d’una escola tancada per qüestions de seguretat sanitàries. En aquest sentit, partits de l’oposició com Mollet en Comú i ERC han demanat una mediació per part de l’Ajuntament amb l’empresa de serveis de neteja. Consideren que el consistori hauria d’ajudar a trobar una solució que no sigui l’acomiadament d’una treballadora per fer una entrevista.