Miquel va rebre el suport de María José Sánchez. Foto: ERC Vallès Oriental

Una setmana després de la renúncia de María José Sánchez, Carles Miquel (ERC-JuntsxSantFost) ja és el nou alcalde del municipi. Així es va decidir en el ple extraordinari de dilluns, gràcies als suports del seu grup, els de Sant Fost en Comú Podem i el de l’exalcaldessa -però encara regidora- María José Sánchez. Miquel va aprofitar per agrair a Sánchez el seu suport i el seu pas al costat. De fet, el republicà va explicar que “és difícil trobar una dona tan valenta” com la seva predecessora al capdavant de l’Ajuntament.

D’altra banda, la candidata d’Independents Units per Sant Fost, Montserrat Sanmartí, també es va presentar a l’alcaldia però només va rebre els vots insuficients d’IUSF.

MÀXIMA EXPECTACIÓ
Tot i que des de la dimissió de Sánchez semblava clar que seria Miquel qui la succeiria al càrrec, això no va significar ni de bon tros una manca d’interès pel que passaria a la sessió plenària. De fet, la Sala de Plens de l’Ajuntament es va omplir a vessar i moltes persones no van poder ni tan sols accedir al recinte. Els més curiosos van haver de conformar-se veient la investidura del republicà des de les finestres.

Així es tanca un capítol convuls a Sant Fost, però no sembla que les aigües hagin de tranquil·litzar-se gaire aviat. El PSC continua treballant en les accions legals contra Sánchez -la seva antiga candidata-. Tot apunta que mentre mantingui l’acta de regidora continuarà la tensió al consistori. El serial no s’ha acabat.