La seu d’ERC va aparèixer amb diverses pintades. Foto: Ara Mollet ERC

Els darrers dies de tensió a Catalunya han derivat en l’atac a les seus d’Ara Mollet ERC i Junts per Catalunya a Mollet. Dilluns al matí els membres d’Esquerra Republicana denunciaven actes vandàlics a la seva seu central a la ciutat. Concretament, els autors van tapar amb un esprai el rètol d’Esquerra Republicana de Catalunya i Ara Mollet, van pintar una bandera espanyola i van escriure “Viva España” a la porta de l’edifici on es reuneixen els d’Albert Biescas. “La seu d’Esquerra a Mollet ha tornat a patir un nou atac dels ‘demòcrates espanyols’”, deien els republicans en un missatge a les xarxes socials.

EL PSC HO CONDEMNA
D’altra banda, divendres va ser la seu de Junts per Catalunya la que es va llevar assenyalada per autors desconeguts. Primer els assaltants van llençar ous contra el vidre situat a l’entrada de l’espai de trobada del grup municipal. Després es van fer pintades que deien “fora sepas” i “terroristes”.

Hores més tard el PSC va decidir donar un missatge de suport als independentistes dient que condemnen “l’atac a la seu de Junts per Catalunya” i que donen tot el seu suport “davant els intolerants” als partits polítics afectats. Els socialistes van defensar que segueixen “reclamant respecte per a totes i tots, independentment de la seva condició i ideologia”.