Durant la celebració es va poder gaudir d’un pastís. Foto: Facebook

L’entitat local Aspayfacos (Associació de pares i familiars amb disminuïts) va organitzar fa uns dies una gran festa per celebrar el seu quarantè aniversari. El seu local, situat al número 20 de l’avinguda del Turó, va ser l’escenari de la celebració, on es va recordar la lluita de l’associació des de finals de la dècada dels 70 del segle passat per millorar la vida dels veïns i les veïnes del poble que tenen diversitat funcional.

Una seixantena de persones no van voler deixar escapar la possibilitat d’acudir a una festa en la qual, com no podia ser d’una altra manera, van compartir un pastís i una estona d’allò més agradable.

Durant gairebé tot l’any, Aspayfacos organitza tallers, teràpies i tota mena d’activitats lúdiques per als usuaris i les famílies. De fet, ahir mateix va arribar a la seva fi el Casal d’Estiu de l’entitat, que havia començat la primera setmana d’aquest mes. Tot i això, els responsables de l’entitat estudien la possibilitat d’organitzar alguna activitat més abans de marxar de vacances fins al mes de setembre.