Com cada any quan la primavera encara la seva recta final, l’Ajuntament de Sant Fost posa en marxa la campanya de neteja de les parcel·les de les cases i dels edificis per tal de garantir mesures de seguretat i higiene i prevenir possibles incendis durant els mesos d’estiu.

El consistori ha establert com a data límit el dia 15 del mes que ve (tenint en compte que l’avís és de dilluns passat es dona gairebé un mes de marge per fer-ho) i, un cop feta, cal enviar una fotografia, indicant el nom i l’adreça a [email protected] o bé per instància a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

Els requisits que tothom ha de complir són tenir una tanca perimetral, mantenir la finca neta residus, assegurar que la vegetació de més de 15 centímetres de diàmetre de tronc no sobrepassi els límits de la parcel·la i mantenir les piscines en condicions adequades per evitar la concentració de mosquits.

Igualment, l’Ajuntament també ha començat a desbrossar algunes zones amb vegetació i ha tornat a posar en marxa el manteniment de parcs i jardins.