La comunitat islàmica Al Huda continua resant al carrer. Concretament, van celebrar el passat divendres de Ramadà situats a sobre de la catifa d’oració a la vorera de davant mateix de la seva seu.

La manca d’espai del local que tenen en propietat va propiciar que part dels creients es quedessin dins de l’espai, mentre que l’altra part hagués de situar-se a fora al carrer.

El representant de la comunitat islàmica, Ahmed Balghouch, ha parlat amb Línia Vallès per explicar els fets que van succeir divendres passat. Balghouch diu que “no teníem més remei que posar-nos a resar al carrer per la manca d’espai. Fa molt temps que ens queda petit el local i sempre ens posen problemes per tenir-ne un de nou”.

DENUNCIEN PERSECUCIÓ
Balghouch explica que la situació de divendres passat és un símptoma de la “persecució de la comunitat islàmica a Mollet”. El líder islàmic acusa el govern del PSC de “perseguir els musulmans”: “Els interessa políticament. Volen els vots feixistes i xenòfobs”.

A més, Balghouch assegura que alguns veïns els van increpar durant l’oració del Ramadà al carrer: “Sortien dels balcons i picaven cassoles per protestar”. “Són enviats pel PSC”, insisteix en relació amb els socialistes.