L’avantprojecte comptarà amb dues sales de vetlles. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament ha presentat recentment l’avantprojecte de la construcció del nou tanatori municipal de Montmeló. L’equipament estarà situat al carrer del Raiguer, molt proper a la rotonda homònima i s’edificarà adjacent al riu Congost. De fet, la localització és un dels elements clau de l’obra, ja que en l’esborrany del tanatori es poden apreciar elements arquitectònics i mediambientals d’integració amb l’entorn fluvial.

El projecte de l’equipament compta amb una superfície de 400 metres quadrats aproximadament. L’espai incorporarà dues sales de vetlles, una sala comuna, un oratori amb capacitat per a unes 80 persones i diversos serveis necessaris per atendre els difunts i els seus familiars.

UN EQUIPAMENT ESPERAT
La construcció del tanatori municipal ha estat una demanda recurrent dels veïns de Montmeló, així com un projecte seguit per l’Ajuntament. Des del consistori afirmen que “la concreció d’aquest equipament ha estat una feina laboriosa de molts mesos” i “ha requerit estudis, avantprojectes i una modificació del Pla d’Ordenació Urbana Municipal per trobar el millor emplaçament”. Pròximament es publicarà la licitació del concurs per obra i servei de la instal·lació.