Sumem Esquerres i el PSC presentant la moció de censura. Foto: PSC

Després que Sumem Esquerres a Parets i el PSC hagin impulsat una moció de censura contra el govern del canvi (presidit per l’alcalde d’ERC Jordi Seguer), la qual s’ha de votar la setmana vinent, més de 450 persones ja han firmat el manifest de rebuig a aquesta decisió, segons ha informat una de les persones impulsores del text a Línia Vallès.

“La política municipal entesa com la lleialtat a la prestació del servei públic no legitima la traïció”. Amb aquesta sentència comença el manifest, que rebutja la moció de censura contra l’equip de govern de Seguer. En aquest mateix text s’expressa “una indignació i gran decepció” davant la decisió presa pels tres electes de la coalició Sumem Esquerres a Parets, Casandra Garcia, Rosa Martí i Lluís Moreno, “que han abanderat una ideologia d’esquerres i progressista que clamava la necessitat de capgirar el model de governança a Parets”.

El manifest conclou que, a parer seu, la moció de censura no ha estat argumentada, i és per això que demanen que “es retiri immediatament i s’estableixi un diàleg”. “Una moció sense una taula de diàleg prèvia per cercar solucions pot ser legítima jurídicament, però mai legitimada per la ciutadania”, argumenten. “És una moció premeditada i presentada amb traïdoria”, acaba el text.