Foto: CFVV

Marc Fuentes, un entrenador del CF Vilanova del Vallès, ha posat en marxa una iniciativa per crear un equip per a persones que tinguin paràlisi cerebral física o hagin patit dany cerebral adquirit.

Fuentes, que pateix paràlisi cerebral, explica a Línia Vallès que no està sol en aquest projecte. “Tant el club com l’Ajuntament m’han fet arribar el seu suport”, detalla. El CF Vilanova vol crear un equip mixte i, per això, busca jugadors i jugadores que tinguin més de cinc anys.

De fet, la creació d’aquest equip ja ha fet que l’entitat li hagi reservat una franja d’entrenaments cada setmana: serà els dilluns, entre les sis i les set de la tarda al Camp de futbol municipal a partir del setembre. El dia 7 del mes de setembre, de fet, el club organitzarà una concentració d’equips de jugadors amb paràlisi cerebral.

Fuentes és entrenador de nivell 2 (podria entrenar conjunts de totes les categories territorials del futbol català) i assegura que la seva intenció en un futur no llunyà és obtenir el nivell 3.

Qualsevol persona que estigui interessada en formar part del projecte que encapçala Fuentes pot trucar al 644 497 235.