La 2020-21 serà la tercera temporada de Giulia Guaireiro al club. Foto: BMG

Tres pesos pesants del BM Granollers seguiran vestint de blanc la temporada que ve: Giulia Guarieiro, Kaba Gassama i Mireia Torras seguiran la temporada que ve al Palau d’Esports. La brasilera i Torras han renovat fins al juny de l’any que ve, mentre que Gassama amplia la seva vinculació contractual per a un curs més amb una opció a una altra temporada addicional.

Aquestes tres renovacions se sumen a la incorporació de la prometedora jugadora Lea Kofler, anunciat el vespre de dijous de la setmana passada. La primera línia austríaca arriba al BMG després d’una notable primera experiència a la Divisió d’Honor al Salud Tenerife, conunt amb qui va marcar 34 gols en 15 jornades.

El de la internacional sub19 austríaca és el tercer reforç per a Robert Cuesta, després dels fitxatges de Jana Castañera i Janna Sobrepera, anunciats setmanes enrere.

El primer equip masculí, però, no va voler quedar-se enrere i abans-d’ahir, en plena festa de Sant Joan, va renovar Marc Guàrdia, Marc García i Edgar Pérez.

EL DEBUT, A CÒRDOVA
Per altra banda, dilluns passat es va sortejar el calendari de la Liga Guerreras Iberdrola 2020-21, de manera que les granollerines ja saben en quin ordre afrontaran els compromisos del curs que ve. El primer, el cap de setmana del 12 i 13 de setembre, farà que el BMG viatgi a la pista d’una de les nouvingudes a la categoria, l’Adesal Córdoba.

L’estrena de l’equip al Palau d’Esports serà sis, set o vuit dies més tard, contra el Gijón. La primera volta s’acabarà a la pista del Porriño, que serà el mateix equip que rebrà el BMG per posar el punt final a la primera fase del campionat. Després de jugar contra tots, les quatre primeres de cada grup disputaran una segona fase pel títol, mentre que les quatre darreres de cada grup es jugaran la permanència.