Alexia Putellas torna a fer història amb el Barça. La molletana, que ja havia estat l’autora del primer gol del Barça a l’Estadi Johan Cruyff, va marcar ahir la primera diana de l’equip de Lluís Cortés en la victòria blaugrana contra l’Espanyol (5-0) en un derbi jugat al Camp Nou. El partit va tenir un alt component històric, ja que el passat 25 de desembre es van complir 50 anys del primer partit que la Selecció Ciutat de Barcelona (l’embrió de l’actual equip femení barcelonista) va jugar a l’estadi.

La de Mollet va rematar de cap un córner servit des de la banda esquerra de l’atac del seu equip per trencar la resistència espanyolista quan faltaven pocs minuts per al descans i el resultat encara era de 0-0. En la segona meitat el conjunt blaugrana passaria per sobre de les blanc-i-blaves.

Després del partit, Putellas va recordar la seva infantesa, quan viatjava en autocar amb la Penya Barcelonista de Mollet fins al Camp Nou per veure els partits de l’equip masculí del Barça i va assegurar que mai havia somiat jugar a l’estadi.