La primera jugadora que ha marcat un gol amb la samarreta del Barça a l’Estadi Johan Cruyff és de Mollet i es diu Alexia Putellas. Va ser dissabte passat, quan passaven poc més de vuit minuts de les sis.

La capitana (per l’absència de Vicky Losada) va aprofitar una recuperació amb assistència posterior de Mariona Caldentey per superar la portera del Tacón amb un xut potent i creuat amb la cama esquerra per escriure el seu nom amb lletres daurades a la història del club.

Després arribarien vuit gols més (les de Lluís Cortés van esclafar el conjunt madrileny per un contundent 9-1) en un partit en el qual Putellas va jugar 66 minuts, abans de ser canviada per Kheira Hamraoui. La de Mollet compleix enguany la seva vuitena temporada de blaugrana, club al qual va arribar després de debutar a la lliga al primer equip de l’Espanyol i passar pel Levante.

DEBUT A LA CHAMPIONS
Pocs dies després d’aquest gol històric, Putellas i les seves companyes van començar un nou camí en la Champions League. El Barça va debutar en la màxima competició continental (de la qual és subcampió) abans-d’ahir a Torí contra la Juventus (0-2).

La molletana va tornar a exhibir el seu gran moment de forma marcant el primer gol del matx, sent més murri que la capitana torinesa, Sara Gama.