Les de Cuesta van perdre de quatre a Elx. Foto: Pau Saiz / BMG

El BM Granollers no només haurà de derrotar l’Elche si vol seguir viu a l’EHF European Cup, sinó que està obligat a millorar el +4 (26-22) pel qual les granollerines van caure dissabte passat a l’Esperanza Lag. L’equip de Robert Cuesta, doncs, veu com la primera gran cita continental del curs arriba ben aviat, ja que aquest partit a cara o creu es jugarà diumenge a partir de dos quarts de vuit del vespre. El matx es jugarà a porta tancada, però es podrà seguir en directe per Esport 3.

Aquesta, però, és l’única cita que l’equip ha d’afrontar en els pròxims dies, de manera que tan bon punt va acabar l’enfrontament a Elx, Cuesta, el seu staff i la plantilla van començar a pensar en el partit de tornada. Tot i que l’afició no podrà seure a les graderies del Palau d’Esports, diverses jugadores (i també algun dels veterans del sènior masculí, com Antonio García) han fet públic a les xarxes socials que han activat el mode remuntada i que tenen ganes de superar el repte que se’ls presenta.

EL MASCULÍ, ATURAT
L’activitat del BMG, de fet, està concentrada només en el sènior femení, ja que el masculí està aturat des de fa uns dies, concretament després del partit a la pista del Logroño.

Un cas de positiu en la plantilla d’Antonio Rama va portar el club a sol·licitar l’ajornament dels quatre partits previstos per als dies els dies 15, 18, 20 i 25 d’aquest mes, cosa a la qual la Federació Espanyola ha accedit. L’equip podria tornar a entrenar la setmana que ve.