El vencedor masculí, en el moment de la victòria. Foto: Mitja Montornès

La Mitja de Montornès ja té els seus nous reis: Radouane Nour i Silvia Segura. Aquests atletes van ser els millors de la vint-i-sisena edició de la prova, disputada diumenge passat, i que va reunir prop de 2.300 participants, una xifra que significa un augment respecte de l’edició de l’any passat.

El corredor marroquí de la Sansi va ser el gran dominador de la prova gairebé des del començament, i va aconseguir arribar a la meta en solitari, després de passar per Montmeló, Vilanova i la Roca, en 1 hora, 11 minuts i 17 segons. Gerard Garrote, del Figueres, i Carlos Sáez, del Granollers, van acompanyar l’africà al podi.

Per la seva banda, Segura va ser la més ràpida en la categoria femenina (travessant la meta amb la trenta-quatrena millor marca general), aturant el cronòmetre en 1 hora, 23 minuts i 28 segons. Olga Pons del Club Atletisme Parets i Elisabet Martin del Club Atlètic Granollers, van arribar en segona i tercera posició, respectivament.

La cursa dels 6 quilòmetres la va guanyar, per segon any consecutiu, Eloi Cabezas de l’Atletisme Montornès amb un temps de 19 minuts i 21 segons, mentre que Gemma Barrachina, del Rios Running Team, es va imposar en categoria femenina.

QUILÒMETRES SOLIDARIS
La Mitja, a més, va reafirmar la seva condició de prova solidària, amb la recollida d’aliments que es lliuraran a Càritas. En aquesta ocasió, els participants i el públic van donar 352 quilos de menjar per a aquesta associació.