Un moment del triomf contra la Pobla de fa unes setmanes. Foto: ECG

Després de l’aturada de la lliga pel Pont de la Puríssima, l’EC Granollers tornarà a la competició demà passat a les 12 del migdia amb un partit al Municipal del carrer Girona contra el CF Peralada.

Els de Jose Solivelles voldran tancar aquesta magnífica segona meitat d’any amb un triomf contra els empordanesos, catorzens, i dir adeu a l’afició amb un nou bon resultat. L’ECG és, juntament amb el Terrassa i la UE Vilassar, un dels equips que encara no ha perdut cap partit a casa.

Al davant, els granollerins trobaran un equip que, malgrat la seva posició a la taula, ha aconseguit millors resultats en els seus desplaçaments que no pas jugant com a local. Els peraladencs, però, arriben a la ciutat després d’haver sumat un punt dels últims sis, una dinàmica que ha trencat una bona ratxa de dues victòries que van aconseguir a principis del mes passat i que els va permetre fugir de la zona més perillosa de la taula.

El conjunt d’Albert Carbó, però, arribarà a Granollers amb un dels màxims artillers de la categoria, Marc Medina, que ha marcat els mateixos gols (sis) que Albert Ruiz, de manera que el d’aquest diumenge serà un duel d’artillers. Els empordanesos tindran les baixes d’Eric Vilanova i Antoni Cunill, sancionats, mentre que Solivelles pot comptar amb tots els seus efectius.