Un moment de la final del ‘play-off’ contra l’InterSala. Foto: FSM

No va poder ser. El CN Caldes va perdre al Pabellón de La Granja de Saragossa contra l’InterSala Promises (6-1) dissabte passat i haurà d’esperar com a mínim un curs més per intentar pujar a Primera Divisió. Després d’una magnífica temporada i de superar el Joventut d’Elx en la semifinal del play-off, les de Javi Reyes van caure de forma clara a la capital aragonesa.

El partit es complicaria ben aviat, al segon minut, quan una pèrdua en la zona de creació l’aprofitaria Ana Sanz per marcar el primer gol. Les calderines tindrien poca capacitat de crear ocasions clares i les aragoneses encara ampliarien la distància abans del descans amb una diana de Lucía Vicente.

La segona meitat també començaria amb les de Reyes encaixant un gol matiner (obra de Sandra Alamán), però Adriana Pérez donaria esperances al conjunt calderí amb l’únic gol que marcarien en la final.

Aquesta fe, però, va ser efímera, ja que la recta final de la segona meitat va tornar a ser de clar domini de l’InterSala. Marta García faria el quart i, després que el Caldes fallés un doble penal i que Reyes decidís arriscar jugant de cinc, sense portera, les aragoneses aconseguirien el cinquè i el sisè recuperant la pilota i marcant a porteria buida.

D’aquesta manera, la temporada que ve (que encara s’ha de definir i sortejar els grups) tornarà a haver-hi dos conjuts de la comarca a la segona categoria del futbol sala estatal femení: el Caldes i el CD La Concòrdia.