Julia Marco és campiona del món. La patinadora molletana del Club Patí l’Aldea va aconseguir penjar-se la medalla d’or en la modalitat de Grups Petits de Show dissabte passat, en la penúltima jornada dels World Roller Games, que es va celebrar al Palau Sant Jordi de Barcelona.

L’equip de Marco va aconseguir pujar al calaix més alt del podi gràcies a la seva coreografia Without the sun, inspirada en el món dels vampirs, obtenint una puntuació de 131.30, tres punts més que la del segon classificat, el CPA Gondomar gallec i el Roma Roller Team. El triomf del conjunt de Marco es pot considerar una gran sorpresa, ja que el gran favorit era el conjunt italià, que arribava a la cita com a campió europeu i mundial.

Dilluns passat, dos dies després d’aconseguir un dels millors resultats de la seva carrera, Marco va publicar un post a Instagram en el qual es pot veure amb un recull de fotografies amb els seus companys i on dona gràcies “a tots i cadascun dels membres de l’equip per fer-ho possible, i com no gràcies a tots aquells que durant aquests dies” li han donat suport. L’or, doncs, és la millor manera de posar el punt final a aquesta temporada.