Els joves esportistes es van trobar abans-d’ahir a la Porxada. Foto: GC

La 21a edició de la Granollers Cup ja està en marxa. Ahir va arrencar la cita, una de les grans competicions d’handbol base del continent, amb els primers enfrontaments de les fases de grups de les diferents categories.

Entre dimarts i dimecres van anar arribant a la comarca els 320 equips de diferents categories i nacionalitats (Canadà, Colòmbia, Corea del Sud, Croàcia, Dinamarca o Egipte, entre moltes altres) i abans-d’ahir es va fer la cerimònia d’inauguració a la plaça de la Porxada, que va tornar a quedar-se petita amb els gairebé 5.000 esportistes que s’hi van aplegar. La festa es va traslladar posteriorment al Palau d’Esports, on esperaven els padrins de l’edició d’enguany, la jugadora del BMG Kaba Gassama (que substitueix Lara González, operada recentment) i el jugador del Kristianstadt, ex del BMG, Marc Cañellas.

I des d’ahir? Doncs Granollers, les Franqueses, Canovelles i Vilanova, com en els darrers anys, s’han convertit en els quatre escenaris que bullen amb les millors promeses d’aquest esport. Aquests partits classificatoris continuaran durant tota la jornada d’avui i també de demà, mentre que diumenge serà el torn de les eliminatòries i de les finals de totes les categories i el posterior lliurament de premis. El focus en aquesta darrera jornada, com és habitual, es col·locarà en el gran escenari que és el Palau d’Esports de Granollers.